Gebruik & onderhoud producten DT-Fitnessdesign

Gebruik de producten van DT-Fitnessdesign volgens de onderstaande aandachtspunten.

  • Laat tijdens het gebruik de producten nooit vallen op de noodsteunen of de grond. Ook als je een product neerzet op de grond of op een rek dient dit voorzichtig te gebeuren. Aangezien de producten kunnen beschadigen.
  • Zorg ervoor dat na de training(en) er geen gewichten meer aan de producten hangen. De producten van DT-Fitnessdesign dienen nooit geladen te zijn met gewichten  wanneer deze niet gebruikt worden.
  • De producten van DT-Fitnessdesign wie door zakelijke klanten worden gebruikt zijn vatbaarder voor beschadigingen of slijtage, aangezien deze naar alle waarschijnlijkheid vaker gebruikt worden. Producten die vaker (intensief) worden gebruikt dienen vaker gecontroleerd en eventueel vervangen te worden.
  • Zorg en onderhoud van de producten is erg belangrijk. Houd de producten altijd schoon en droog. Indien de producten in een vochtige ruimte liggen, kunnen deze gaan roesten. Dit kan ook worden voorkomen door de as (waar de schijven aan hangen) regelmatig in te vetten.
  • De in de productinformatie aanbevolen maximale belastbaarheid van de producten geldt enkel onder optimale omstandigheden. Bij oefeningen met een brede greep, zoals bankdrukken, is de theoretisch hoogste belastbaarheid van de producten haalbaar.

  Neem gerust contact op met DT-Fitnessdesign wanneer u vragen heeft over onze producten.